Despre mine

IRINA POPA, de profesie economist, persoană publică, autodidactă, pasionată de dezvoltare personală, care trece foarte repede la acțiune, rămâne, în continuare, interesată de creșterea calității serviciilor oferite clienților prin activitatea de consultanță și intermediere.

Evoluția ei profesională este una care inspiră pe toți cei cărora le împărtășește ideile și experiența sa în afaceri și vânzări, care este cu atât mai bogată și datorită faptului că a dezvoltat afaceri, împreună cu familia, în Israel, țară în care a locuit 9 ani.

În prezent, deține, împreună cu soțul ei, firme specializate în comerț și construcții, care-și desfășoară activitatea în țară, cât și în străinătate. Antreprenor înnăscut, Irina Popa intră, în urmă cu 7 ani pe piața asigurărilor și pentru că are marele avantaj de a înțelege business-ul într-un mod inovator, atipic și creativ.

Astfel, devine broker zonal, promovând standarde ridicate în serviciile furnizate clienților prin activitatea de consultanță și intermediere. S-a implicat în ultimii ani, în numeroase programe de formare și coaching pentru tineri, în proiecte de responsabilitate socială și educație, fiind lector acreditat în domeniul asigurărilor de orice tip. Profesionalul și personalul se îmbină armonios în viața sa, Irina este căsătorită și are cu doi copii.

Actualmente, ”managerul de criză” este lider al unei echipe formată din specialiști asistenți în brokeraj, calitate care aduce un plus-valoare de concept, de artă a vânzării, marketing și consiliere financiară – teme care promovează strategii ambițioase de dezvoltare. Determinarea, dorința de a câștiga sunt condiții necesare în drumul spre succes. De la birou, în viața personală și în afaceri, calitatea de a fi hotarât este una necesară, cultivabilă, finisabilă și optimizabilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu