Eveniment - Conferință de Business ”Fii cu un pas înainte”

La Conferinta - Eveniment ,,FII MEREU CU UN PAS INAINTE'', eveniment de Business-Meeting & Cocktail din judetul Bacau au fost prezenti 3 speakeri de exceptie in domeniul financiar:
 Luca Dezmir


 • pasionat de finante personale
 • investitor in imobiliare
 • investitor la bursa (Forex)
 • blogger (milionarulmioritic.com este primul blog de finante personale si investitii din Romania)
 • scriitor
 • sustinator al educatiei complementare
 • promotor al metodelor moderne de educatie si altele ;)

 •  

   

  Laszlo Pacso

  Laszlo Pacso este creatorul și coordonatorul proiectului Business Days, cu o experiență de peste 16 ani atât în domeniul vânzărilor și al negocierilor, cât și în gestionarea și coordonarea proiectelor antreprenoriale. A creat de la zero o companie în domeniul telefoniei mobile, a coordonat proiectul de rebranding, repoziționarea pe piață și integrarea în structura grupului de firme al unei companii mari din domeniul farmaceutic. De asemenea, este fondatorul JCI Târgu Mureș și a avut o contribuție semnificativă în dinamizarea mediului de afaceri din Târgu Mureș prin organizarea pe durata unui an a peste 20 de evenimente dedicate mediului de afaceri, prin promovarea potențialului investițional și turistic al regiunii.

  si Adrian Ulmeanu, consilier pentru dezvoltare personala.

  Adrian Ulmeanu În BootCamp University (primul program complet de dezvoltare personal din România) am fost
  educat să recunosc, să lupt şi să înving strigoi precum ar fi: vina, ruşinea, apatia, tristeţea,  frica şi furia.
  Autorizat şi instruit în mod admirabil de către Mugur Bădărău (specialistul care a introdus şi dezvoltat în România standardul ocupaţional Consilier pentru dezvoltare personală) am început să ascult cuvintele spuse şi nespuse.
  Sub instruirea atent oferită de Speaker Elite şi Răzvan Dabă, am învăţat să vorbesc (în public).


  Conferinta a fost organizata de IRINA POPA,


  • reprezentant zonal al companiei DESTINE HOLDING si a avut loc la Sala Ateneu a Filarmonicii ,,M. Jora'' din Bacau. Evenimentul a reprezentat o oportunitate prin care cei prezenti au aflat idei si solutii viabile si de actualitate pentru protejarea imediata si de succes a afacerilor, investitiilor, banilor si vietii în general.


  Toate aceste informatii răspund necesitatii lumii afacerilor ceruta de fiscalitatea excesiva si controalele fiscale intempestive, de a fi cu un pas inaintea situatiilor neprevazute ce pot aparea in protectia bunurilor si proprietatilor dumneavoastra.  Galerie foto

  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu